Bijscholing Serveren Nijmegen

Bijscholing Serveren Nijmegen

Detafeltennistrainer.nl organiseert in samenwerking met de VVTT en de NTTB afdeling Gelre de volgende bijscholing:

Datum: maandag 9 juli 2018
Thema: Serveren
Inleider: Martijn Spithoven
Locatie: Tafeltennis Nijmegen, Luciaweg 9, 6523 NK Nijmegen
Tijd: 19.30–22.00 uur
Kosten: € 10,- leden VVTT en/of trainer afdeling Gelre, anderen € 15,-
Licentie: Telt mee voor licentiebehoud.
Aanmelden: martijn@detafeltennistrainer.nl, vermeld daarbij naam, adres, vereniging, lidmaatschap VVTT en trainersdiploma.

Inhoud bijscholing: Serveren, een van de belangrijkste onderdelen van de tafeltennissport. De service is de enige slag die je helemaal zelf bepaalt en waar de tegenstander geen invloed op heeft. Ook is de service het meest persoonlijk, er zijn enorm veel variaties mogelijk. Maar hoe leer je een service aan, hoe zorg je ervoor dat het ook leuk is om de service te oefenen en met welk doel speel je eigenlijk een bepaalde service? Deze vragen zullen tijdens de bijscholing voornamelijk in de praktijk beantwoord worden. Hierbij zullen we veel gebruik maken van hulpmiddelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pionnen, handdoeken, springtouwen, bekertjes en nog veel meer.

Inleider: Martijn Spithoven is sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn is trainer van het CSE in Zwolle. Namens het CSE verzorgt Martijn RTC training en afdelingstraining voor de NTTB afdeling Oost. Verder verzorgt hij RTC training voor de afdeling Midden, afdelingstraining voor de afdeling Gelre en clubtraining voor SHOT Soest en Tafeltennis Nijmegen.