Bijscholing Meerballentraining Afdeling Zuid-West

Bijscholing Meerballentraining Afdeling Zuid-West

De afdeling Zuidwest organiseert in samenwerking met detafeltennistrainer.nl en de VVTT de volgende bijscholing:

Meerballentraining
Wil jij graag ook meer weten over de het geven van meerballentraining? Hoe ga ik te werk en wat komt er kijken bij het geven van een meerballentraining? Meerballentraining is een zeer interessante en goede trainingsmethode om de techniek van een speler te verbeteren. Maar hoe geef je eigenlijk een goede meerballentraining en waarvoor kun je het allemaal inzetten? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens deze bijscholing. Uiteraard gaan we ook in de praktijk aan de slag.

Datum: dinsdag 17 maart 2020

Thema: Meerballentraining

Inleider: Martijn Spithoven

Locatie: TTV Tanaka, van Genkstraat 20, 4871 XA te Etten-Leur

Tijd: 20:00 uur tot 22:30uur (inloop vanaf 19:45uur)

Kosten: € 17,50.
Leden VVTT en trainers afdeling Zuidwest € 10,00.
Factuur via detafeltennistrainer.nl
Inschrijving verplicht tot betaling.

Deze bijscholing telt mee voor licentiebehoud TT2 en TT3. Elke deelnemer ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Inleider:

Martijn Spithoven is TT4 trainer en sinds 2015 eigenaar van detafeltennistrainer.nl. Martijn werkt als trainer bij het CSE in Zwolle en RTC Nijmegen. Daarnaast is Martijn verenigingstrainer van Tafeltennis Nijmegen en trainer op het Radboud Sportcentrum. Martijn heeft veel ervaring met het verzorgen van meerballentrainingen op alle niveau’s.

Doelgroep en kosten:

De bijeenkomst is gericht op alle trainers. Ook trainers die nog geen trainersopleiding hebben gevolgd en geïnteresseerd zijn in het trainersvak zijn van harte welkom!

Aanmelden

Vul het contactformulier in op de website van de VVTT